CMS България

Balbooa Forms 1.7.5 на български

Balbooa Joomla Forms е разширен конструктор на форми за Joomla!. Създайте формуляри за контакт в Joomla, формуляри за обратна връзка, онлайн проучвания или всякакви други форми. Balbooa Joomla Forms е конструктор за прехвърляне и преместване, който ви позволява бързо и лесно изграждане на модерни и красиви форми на Joomla, без да докосвате ред от кодa. Balbooa Joomla Forms Builder е най-доброто решение Ако искате да създадете модерен и приятен Joomla Forms.

Възможности:

– Balbooa Joomla Forms идва с чист и модерен интерфейс Drag and Drop. Мощни Joomla формуляри за контакт могат да бъдат създадени чрез просто влачене и пускане на полета за формуляри. Създайте свой собствен Joomla формуляр за контакт за секунди, с формулите на Balbooa Joomla е лесно и няма да ви се налага да кодирате нищо. Просто плъзнете и пуснете полетата с формуляри.

– Лесно създаване на мулти-колонен формуляр
– Balbooa Joomla Forms включва набор от инструменти за проектиране, които ви позволяват да зададете уникален и красив стил за вашата контактна форма на Joomla. Пълен контрол над формата и формата на полетата:

Настройки на стила на формуляра:

Ширина на формата

Цвят на фона

Цвят на рамката и радиус

Цвят на темата

Настройки за стила на етикета:

Размер на шрифта, тегло и цвят

Настройки за стила на въвеждане:

Входна височина

Размер и цвят на шрифта

Цвят на фона

Цвят на рамката и радиус

Изпращане на настройките на стила на бутоните:

Ширина и височина на бутона

Подравняване на бутоните

Цвят на фона на бутона

Цвят на текста на бутона

Размер и тегло на шрифта на заглавието

Радиус на границата

– Balbooa Joomla Forms идва с гъвкав метод за показване на формуляри на Joomla в интерфейса. С помощта на система с къси кодове, можете лесно да добавите създадени Joomla формуляри за контакт към която и да е част от уебсайта на Joomla. Joomla статии, персонализирани HTML Joomla модули и 3-та страна Joomla разширения.
– Защита от спам с Google reCAPTCHA

…. както и много други

Страница на приложението

Изтегляне на Balbooa Forms (Lite)