CMS България

Кратък преглед на разширенията на Ян Павелка

Ян Павелка от Phoca.cz предлага множество разширения за изграждането на Вашия сайт с Joomla, кратко описание на всяко едно от приложенията:

Phoca Gallery – Phoca Gallery е галерия за Joomla. Тя включва компонент, модули и добавки, позволява на потребителите да показват изображения или видеоклипове от YouTube в съдържанието на сайта, по множество различни начини.

Phoca Download – Phoca Download е мениджър за управление на файлове за Joomla! CMS. Тя включва компонент, модули и добавки, позволяващи на потребителите да показват файлове подобно на секцията Joomla Разширения тук, също така регистрираните потребители, също могат да добавят файлове през сайт частта на приложението… Български език за основния компонент, модулите и добавките можете да изтеглите от тук.

Phoca Cart е комплексно решение за създаване на магазин с Joomla. Phoca Cart все още е в процес на разработка и може да има проблеми за отстраняване, българският език е в процес на довършване…

Phoca Restaurant Menu е разширение за Joomla! позволяващо създаването на меню за ресторант, кафене, заведение за бързо хранене, пицария, училищен стол, бюфет, бар, снек бар и други. Същото меню може да се показва на сайта като HTML, PDF или RSS (като RSS може да се използват за показване на менюто в Facebook или Twitter). Български език може да се изтегли от тук.

Phoca Guestbook е идеално решение, когато искате посетите на сайта Ви да оставят коментари за предлаганите от Вас услуги.

Phoca Photo – Това разширение е допълнение към Phoca Gallery. Phoca Photo не включва ACL, коментари, оценки, различни изкачащи възможности (включена е само една), геотагове, статистика външни връзки, поддръжа за VirtueMart, Cooliris и др. Phoca Photo се ползва само за визуализиране на снимки от Phoca Gallery. Български език за приложението можете да изтеглите от тук.

Phoca Maps – показва карти от Google в съдържанието на Joomla!

Phoca PDF – помага за създаването на PDF документи в Joomla!.  Български език за приложението можете да намерите тук.

Phoca Commander – това е файлов мениджър за работа с файловете и директориите във Вашата администрация, интерфейса на приложението наподобява Total Commander и Midnight Commander. Български език за приложението може да бъде свален от тук.

Phoca Documentation – може да се ползва за секции за потребителски ръководства. Български език може да се изтегли от тук.